Recensies

” Dankzij het deskundige advies van Nancy, dare2sparkle, is mijn huid terug zacht en verzorgd.
Ik hou er niet van veel tijd te spenderen aan het dagelijks smeren van veel “crèmekes” en ik hou er helemaal niet van om cosmetica-winkels en schoonheidsinstituten te bezoeken. Ik kan niet veel tijd spenderen aan een dagelijks verzorgingsritueel. Ik verwacht dat ik hierin to the point, correct en niet-opdringerig geadviseerd wordt. De aanpak van Nancy is voor mij dan ook een verademing. Ik kreeg door Nancy persoonlijk advies dat bij mij past. Ze heeft mij de juiste Anny Rey producten aangeraden. Mijn huid is opmerkelijk zachter, gezonder en ik heb nu veel meer voldoening van mijn dagelijks verzorgingsritueel. Ik weet nu waar ik terecht kan voor verzorgingsadvies op mijn maat. “

Christel, Lier, 54 lentes jong.

Als volkomen leek, en daar tot voor enkele maanden totaal  niet mee bezig zijnde, heeft Nancy mij op weg geholpen om wat meer aandacht te schenken aan mijn gelaat.
Zeer enthousiast en met een overtuigende deskundige uitleg raadde ze mij enkele van haar Anny Rey producten aan. Niet dat ik nu de beste leerling van de klas ben, maar met een zekere regelmaat verzorg ik mijn gelaat, mijn huid is minder droog en voelt aangenaam en zacht aan.
Bedankt Nancy, je doet dat goed !!!

Martine

” Nancy heeft mij met een perfecte en uitgebreide uitleg Norvia als een topprodukt leren kennen. Op korte termijn en zonder honger te lijden ben ik vlotjes afgevallen. Mijn energie was zelfs hoger wanneer ik de shakes innam. Ook mijn huisarts kon alleen maar positief vertellen over Norvia. Dit is niet zomaar een afslankingsshake maar een volwaardig en complete vervangmaaltijd. Ik ga de komende maanden altijd Norvia blijven gebruiken, is het niet om af te vallen dan zeker indien ik geen tijd of geen zin heb om te koken met de zekerheid dat dit produkt dan ook goed is voor je gezondheid! ”

Béatrice, Ranst, 59 lentes jong

” Nancy, Ik wil zeker nog eens benadrukken dat het een super gezellige avond was toen je hier de uitleg over Norvia kwam geven, leuke babbel in een ontspannen sfeer en met een glaasje bubbels  helemaal stressloos  Wat me vooral bij blijft, is dat jij mijn mentale coach was die me geregeld een leuk berichtje stuurde om me aan te moedigen, zeker op moeilijke momenten is dit een geweldige houvast! En gezond eten kan ook heel lekker zijn, dat hebben jouw receptjes wel bewezen. ” 

Anoniem,  uit respect voor privacy.