Jouw traject…

Samen op weg naar een energieke, gezondere en/of slankere versie van jezelf……

Stap 1 – Intake – 60 € – 1 u

“U vertelt, ik luister”

In een diepgaand, zeer uitgebreid eerste gesprek (anamnese) analyseren we samen wat u eet en wat u belangrijk vindt. Het doel is een accuraat beeld te krijgen van uw voedings- en bewegingspatroon, maar ook uw klachten, medische toestand en verwachtingen komen aan bod.

Indien gewenst, wordt u gewogen en gemeten ter plaatse.

U vertrekt naar huis met een ( door u in te vullen) eet-dagboekje, en reeds enkele richtlijnen naar gezonde voeding toe.

Stap 2 – Start Up – 50 € – 1 u 

Tijdens dit gesprek overlopen we het voedingsschema en/of de voedingsadviezen die ik op basis van de anamnese uitgewerkt heb en waarbij ik rekening gehouden heb met uw persoonlijke noden en verwachtingen.

We overlopen het eet-dagboekje dat u bijgehouden hebt, hoe uw eerste week verlopen is en alle vragen die u ondertussen mocht hebben.

U vertrekt naar huis gewapend met goede adviezen, tips, en enkele recepten indien gewenst.

Ik zorg ervoor dat u vol energie, goede moed en zonder het gevoel ” op dieet te zijn” aan uw traject begint.

Stap 3 – Guidance On The Way – 30 € – 30 min 

U kan op me rekenen tijdens uw ganse traject. 

Ik leer u gaandeweg ook etiketten en ingrediëntenlijsten lezen en begrijpen.

Al uw vragen over uw nieuw eetpatroon kunnen besproken worden.

Extra info : Gezien de Covid-19 maatregelen, is het ook mogelijk om deze afspraken via zoom te laten plaatsvinden. Dit geeft u de mogelijkheid om gewoon van thuis uit in uw eigen omgeving geholpen te worden. Betaling gebeurt dan via Payconiq aan het eind van elke sessie. Gelieve dit te willen vermelden bij reservatie.